De verschillende soorten consumenten drone's

De verschillende soorten consumenten drone's

Bent u op zoek naar een drone voor hobby activiteiten, of misschien zelfs voor professioneel gebruik? Dan kunnen wij van Dronevinden.nl u informatie geven over een heleboel verschillende soorten drones! 

Drones zijn simpel gezegd onbemande voertuigen (de meest bekende en populaire variant: vliegtuigen) die in verschillende soorten en maten zijn te verkrijgen. Er zijn zowel drones die met behulp van apps op smartphones en tablets worden bestuurd, als ook drones waarbij voor de besturing een speciale controller nodig is. De drones met camera’s kunnen eigenlijk gezien worden als het speelgoed van de toekomst voor volwassenen, als je je bedenkt wat al de mogelijkheden wel niet zijn van een drone met camera. In dit artikel vindt u een beknopt overzicht van de verschillende soorten drones of UAV’s (UAV staat voor “Unmanned Aerial Vehicle”) die op dit moment te koop zijn voor consumenten. Omdat het lastig kan zijn voor de consument die graag een drone wil kopen om de juiste keus te maken, maken wij in dit artikel een vergelijking tussen de verschillende drone soorten.

Quadcopter

Een quadcopter is een soort vliegtuigje dat wordt aangedreven door vier propellers. Een voorbeeld is de A.R Drone van het merk Parrot. Deze drone is beweegt met zijn vier propellers erg stabiel door de lucht. Daarom is de quadcopter dan ook zeer geschikt voor de beginner. Ook voor het maken van video’s is de quadcopter ideaal. Aan deze drone kan een (full HD) camera worden bevestigd, en omdat ze quadcopter door zijn vier propellers zo stabiel in de lucht hangt zal het beeld zelden tot nooit trillen. Quadcopters kunnen goedkoop (met prijzen van zelfs onder de 100 euro) worden aangeschaft, maar de prijs kan ook oplopen tot wel boven de 1000 euro (zoals bijvoorbeeld de DJI drones). Voor u hebben we op Dronevinden.nl nu een speciale korting! Met 6% korting op de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand Drone RTF Cameravlucht, kunt u deze nu krijgen voor 299,-.

Micro drones

Een micro drone heeft vaak geen camera (of in ieder geval niet full HD) en zijn niet erg duur. De gemiddelde micro drone past met zijn kleine formaat zo in de palm van je hand en zal in de meeste gevallen niet meer wegen dan 100 gram. Dit type drone is vooral leuk om te geven bijvoorbeeld als cadeau aan een kind. Zoals eerder gezegd zijn micro drones ook niet zo duur, en daarom is het vaak minder erg als je als bestuurder van de drone ergens tegen aan vliegt.

MiniDrones

Op Dronevinden.nl verkopen wij ook MiniDrones! Dit type drones verkopen wij wederom van het merk Parrot, bijvoorbeeld de Jumping Sumo en de Rolling Spider drone. Beide drones zijn klein qua formaat. De Rolling Spider kan nog veel meer dan alleen in de lucht vliegen. Met de Rolling Spider kunt u ook rijden over de grond, klimmen langs de muren en zweven tegen het plafond. Het leuke aan de MiniDrones is dat ze, net zoals alle andere drones van het merk Parrot, worden bestuurt met de smartphone of tablet. Met 17% korting op de Parrot Rolling Spider blauw Drone RTF Instapmodel kunt u deze krijgen voor slechts 74,99!