Carrera RC Video Next Drone RTF Beginner, First Person View, Foto / video

399,-
De beste prijs bij Coolsound.nl


Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Carrera RC Video Next Drone RTF Beginner, First Person View, Foto / video

Je staat er bij er kijkt er naar! De Carrera RC Quadrocopter Video Next levert indrukwekkende live beelden op je IOS of Android smartphone. Dat komt door de ''live stream'' verbinding tussen de zender en de drone. Deze applicatie kun je via de ''app. store'' downloaden.

Door het stabiele 6 assige gyro-systeem en de storingsvrije 2,4 GHz techniek kun je fantastische foto's of video's maken en direct op je smartphone - die je op de zender klemt - volgen. De klem op de zender kun je ook verstellen i.v.m. mogelijk hinderlijke lichtinval. Uniek is de camera die je op afstand in de lucht kunt zwenken. Je kunt deze dus helemaal naar beneden draaien om dat speciale shot niet te missen. De kompasfunctie is ook handig. Door een druk op de knop vindt de drone zijn weg automatisch terug naar de zender, dus waar je staat.

Ook heel leuk is de 3D looping-functie waarmee je in alle richtingen salto's kunt maken met een druk op de knop. Ideaal voor vliegrookies en gevorderden. Een verder pluspunt is de ''Beginner-/Advanced-Modus'', zodat de drone geschikt is voor beginnelingen als ook voor gevorderden. De 35 x 35 cm grote RC Quadrocopter met led verlichting is voor binnen en buiten geschikt en heeft een ingebouwde 3,7 V ? 1000 mAh LiPo-accu die voor een vliegtijd tot 7 minuten zorgt. De rotorbladen zijn beschermd tegen stoten.

Met de meegeleverde USB-oplaadkabel kan de quadrocopter aan een USB-poort in 90 minuten compleet opgeladen worden. Als ''ready to fly'' model komt deze RC Quadrocopter Video Next met alle benodigde accessoires en een reserveset rotorbladen. Opstijgen maar. Maak een selfie en een indruk van je omgeving! 6 AA batterijen voor de zender zijn ingegrepen.

Specificaties

Producteigenschappen
Afmetingen product : 13 x 13 x 4 cm (lxbxh)
Gewicht : 1,732 kg
Kleur : Rood
Materiaal : Kunststof

Gebruiksinformatie
Aanbevolen leeftijd : 14 - 99 jaar
Expertniveau : Gevorderd|Beginner
Voor binnen of buiten : Voor buiten

Camera
Inclusief camera : Ja
Met live-view : Ja

Technische specificaties
Type drone : Quadcopter
Met terugkeerfunctie : Ja
Maximale snelheid : 30 km/h
Maximale bedieningsafstand : 60 meter
Frequentie : 2,4 Ghz

Batterij
Batterijen nodig : Ja
Type batterij : AA
Benodigd aantal batterijen : 6
Inclusief batterijen : Ja

Productinformatie
Artikelnummer : 370503006
EAN : 9003150868842