DJI Spark Alpine White Drone RTF Foto / video

399,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
DJI DJI afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Wit Alpine White Alpine

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over DJI Spark Alpine White Drone RTF Foto / video

DJI Spark is een compact formaat camera-drone uitgerust met 2-assige gimbal, auto-follow en bediening via handgebaren.

DJI Spark
Met de DJI Spark is het maken van unieke beelden nu voor iedereen toegankelijk. De kleine quadcopter is kleiner dan de DJI Mavic Pro dus het perfecte formaat om overal mee naar toe te nemen.

Smartphone besturing
DJI Spark is te bedienen met behulp van een smartphone, dus het enige wat u nodig heeft is een iOS of Android smartphone. Via de DJI GO 4 app heeft u toegang tot de besturing en alle functies van de DJI Spark. Het bereik in combinatie met een smartphone bedraagt zo'n 100 meter.

Remote Controller
Voor langere afstandsvluchten is het ook mogelijk om de DJI Spark te besturen via een Remote Controller. Het bereik van de DJI Spark in combinatie met de optionele afstandsbediening bedraagt 2 km. De afstandsbediening maakt gebruik van 2.4Ghz en 5.8Ghz Dual Band frequenties, afhankelijk van het beste signaal.

PalmControl
Een uniek kenmerk van de DJI Spark is dat de drone te besturen is met behulp van je handpalm. De drone herkent uw handpalm en hierdoor kunt u de drone van richting (van links naar rechts en van boven naar beneden) veranderen. U navigeert de DJI Spark dus op een eenvoudige - en futuristische - manier in de gewenste positie; zelfs zonder gebruik te maken van een afstandsbediening!

Simple Control
Ook voor het maken van een foto heeft u geen smartphone of afstandsbediening nodig. Via een simpel handgebaar kunt u de DJI Spark automatisch foto's laten maken; vanaf nu heeft u uw handen vrij en zijn uw foto's verlost van een smartphone of afstandsbediening.

Quick Launch
DJI Spark kan vertrekken vanuit uw handpalm. Na het indrukken van de Power-button en dankzij gezichtsherkenning blijft de drone op een vaste positie zweven.

Snelheid
In de zogenaamde 'Sport Mode' vliegt de DJI Spark maximaal 50 kilometer per uur.

Propellers
Dankzij de Quick-release Folding Propellers heeft u geen last van uitstekende propellers tijdens transport. Vouw de propellers in elkaar en de drone is uiterst portable!

Camera
Op het gebied van camera's is DJI een echte expert. Ondanks zijn kleine formaat schiet de DJI Spark ook op dit punt niet te kort. DJI Spark is uitgerust met een camera met 1/2.3" sensor met f/2.6 groothoeklens.

Foto's
De camera van de DJI Spark maakt foto's met een resolutie van 12 Megapixels.

Video's
De camera neemt video op in 1080p Full HD met 30 frames per seconde.

Opslag
Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD-geheugenkaart en staan dus razendsnel op uw computer. Beelden kunnen eveneens direct worden opgeslagen op het geheugen van uw smartphone.

Gimbal
DJI Spark is uitgerust met een 2-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij een gimbal kunt u zeer stabiele beelden maken en heeft u alles in huis voor professionele luchtopnames.

Obstakels ontwijken
DJI Spark is uitgerust met een intelligent Flight Autonomy-systeem. Dit systeem combineert gegevens van de camera, Vision Positioning System, 3D Sensing Sytem, 24 Computing Cores en snelle processor om autonoom te kunnen vliegen. Dankzij de ingebouwde sensoren is de drone in staat om zijn omgeving te verkennen en te reageren op (onverwachte) obstakels op de route op een afstand van 5 meter.

GPS
DJI Spark is uitgerust met Global Position System (GPS) technologie. Dankzij dit Dual Band GPS-systeem weet de drone exact te bepalen wat zijn exacte positie is.

No Fly Zones
Dankzij GPS technologie en DJI's database met No Fly Zones weet DJI Spark altijd of het toegestaan is te vliegen in het gebied waar u zich bevindt. Ook geeft DJI's GEO System actuele vliegverboden weer (mits bekend bij DJI).

Return To Home
Net als andere DJI drones is de Spark ook in staat om automatisch terug te keren naar zijn vertrekpunt. DJI Spark keert terug naar zijn vertrekpunt zodra u de knop 'Return To Home' (RTH) indrukt, maar ook wanneer de accu bijna leeg is of wanneer het signaal onverhoopt verbroken is.

QuickShot
DJI Spark is uitgerust met 4 verschillende QuickShots:
• Rocket
• Dronie
• Circle
• Helix

Rocket
In deze QuickShot-modus stijgt de DJI Spark op als een raket met de camera naar beneden gericht.

Dronie
In deze QuickShot-modus begint de drone dichtbij u (of een ander onderwerp) en maakt een 'Dronie' door weg te vliegen. De camera blijft gericht op het onderwerp en door zowel de achterwaartse als bovenwaartse beweging ontstaat een prachtig Selfie-shot met zicht op de gehele omgeving.

Circle
In deze QuickShot-modus vliegt DJI Spark een cirkel om het geselecteerde onderwerp. Tijdens de vlucht blijft de camera gericht op het onderwerp waardoor een prachtig beeld ontstaat.

Helix
In deze QuickShot-modus vliegt DJI Spark in een spiraal-beweging steeds grotere cirkels. Ondertussen blijft de camera gericht op het onderwerp waardoor een prachtig shot ontstaat.

Nog meer vliegmodi
Net als andere DJI drones is Spark uitgerust met alle beschikbare DJI vliegmodi:
• ActiveTrack
• TapFly
• Pano
• ShallowFocus

ActiveTrack
Ook DJI Spark is uitgerust met DJI's ActiveTrack. In deze vliegmodus selecteert u een actief onderwerp - bijvoorbeeld een hardloper of fietser - en de drone zal het onderwerp automatisch volgen.

TapFly
Dankzij de TapFly modus wordt vliegen wel heel eenvoudig. Tik op het scherm in welke richting u de drone wilt laten vliegen en de Spark vliegt automatisch in de gewenste richting.

Pano
Deze vliegmodus werd samen met de DJI Spark geïntroduceerd. De 'Pano' modus stelt u in staat om eenvoudig horizontale en verticale panorama's te maken.

ShallowFocus
Deze nieuwe vliegmodus dankt de Spark aan de ingebouwde 3D Vision Technologie. De camera focust zich op het onderwerp en vervaagt de omgeving. Dankzij 'ShallowFocus' springt het onderwerp nog meer uit de foto.

Accu
DJI Spark is uitgerust met een verwisselbare Intelligent Flight Battery. Deze accu is uitgevoerd in een zogenaamd cartridge-ontwerp. Geen draden verbinden om de accu aan te sluiten, maar u steekt de accu simpelweg in de drone.

Vliegtijd
Een volle accu resulteert in een maximale vliegtijd van 16 minuten.

Opladen
De accu is op te laden via meegeleverde acculader. Ook is de accu op te laden in de drone door gebruik te maken van de meegeleverde MicroUSB-kabel.

Opladen betekent opletten
Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

DJI Goggles
DJI Spark is geschikt voor gebruik met DJI Goggles.

DJI Go 4
DJI Spark kan worden bediend via DJI Go 4 app. Dankzij deze smartphone applicatie kunt u de drone besturen, maar hebt u eveneens toegang tot alle functies en instellingen.

Video-compilatie
Via de DJI Go 4 app is het mogelijk om eenvoudig video-compilaties te maken zonder tussenkomst van een beeldbewerkingsprogramma op uw computer. Geen bestanden overzetten naar uw PC en uren besteden aan het maken van een gelikte compilatie. In de DJI Go 4 selecteert u een aantal opnames en de applicatie maakt zelf een prachtige compilatie-video volledig inlcusief achtergrondmuziek.

FPV
Natuurlijk is DJI Spark uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kunt u real-time meekijken met de camera. Op het scherm van uw smartpone ziet u de live-beelden tijdens de vlucht van de drone.

Smartphone mount
De optionele afstandsbediening is zo ontworpen dat deze een smartphone kan dragen. De twee beugels aan de onderzijde zijn uitklapbaar en fungeert als een klem voor uw smartphone. De afstandsbediening kan smartphones dragen met een dikte van 6.5-8.5 mm en tot een lengte van 160 mm.

RTF
DJI Spark wordt volledig vliegklaar geleverd. U heeft enkel een smartphone nodig met iOS of Android besturingssysteem.

Kleuren
DJI Spark is beschikbaar in verschillende kleuren:
• Alpine White - WIT
• Sky Blue - BLAUW
• Meadow Green - GROEN
• Lava Red - ROOD
• Sunrise Yellow - GEEL

Onderdelen en accessoire
Voor DJI Spark zijn vele onderdelen en accessoires verkrijgbaar.

Regelgeving
Zorg dat u ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar u vliegt. Vliegt u in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels bent u als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Kermerken:

 • Merk: DJI
 • Type: Spark - Fly More Combo
 • Starterskit: Alles wat u nodig heeft
 • Inclusief Remote Controller, extra accu, oplaadstation, case, en meer
 • Mini drone met nieuwe generatie technologie
 • Besturing via smartphone en optionele Remote Controller
 • Besturing via handgebaren
 • Camera met 1/2.3" sensor
 • Foto: 12 Megapixels
 • Video: Full HD @ 30fps
 • 2-assige mechanische gimbal voor stabiele beelden
 • ActiveTrack: automatisch volgen van objecten
 • Obstakel ontwijkingstechnologie
 • Vliegsnelheid: 50 km/uur
 • Vliegtijd: 16 minuten
 • First Person View (FPV) technologie
 • Afmetingen: 143 × 143 × 55 mm
 • Gewicht: 300 gram
 • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Geschikt voor iOS en Android smartphones

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: