Eachine X38C Super Boost Combo - FPV Drone - Zwart

79,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Eachine X38C Super Boost Combo - FPV Drone - Zwart

Deze Drone Opvouwbaar met camera is zo klein dat je het gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Dankzij de camera die in 720p filmt, kun je in FPV live meekijken via je smartphone. Ook kun je deze drone besturen door de bijgeleverde afstandsbediening.
• Drone met camera
• Makkelijk bestuurbaar met afstandsbediening of smartphone app
• Met o.a. one key return functie en ‘headless’ vliegmodus

De Opvouwbare Quadcopter met Camera X38C is een unieke drone, die alleen verkrijgbaar is bij MegaGadgets in Nederland en België. De Quadcopter is voorzien van een camera waarmee je video´s kan maken. Daarnaast is deze drone zo klein als hij opgevouwen is dat je het gemakkelijk overal mee kunt nemen! Deze drone is te besturen met zowel de bijgeleverde 2,4 GHz afstandsbediening als met de smartphone app.

De opvouwbare drone met one-key return is een FPV drone, dat staat voor “first person view”. Dit houdt in dat je live de camera kunt volgen tijdens het vliegen! Tijdens het vliegen in “FPV” ziet de piloot de vlucht vanuit de ogen van de drone. Dit ultieme en toch betaalbare drone, voorzien van handige functies voor zowel beginnende als gevorderde drone bestuurders.

De one-key return functie gaat in werking als je met de drone buiten bereik vliegt. Je raakt op deze manier de drone niet kwijt. De Quadcopter is behendig en heeft een 360 graden bewegingsvrijheid. Je kan de drone zowel binnen als buiten gebruiken, zolang er niet teveel wind staat.

De drone met camera beschikt ook over een “Headless”-vliegmodus. In deze vliegmodus wordt er tijdens de besturing rekening gehouden met het oogpunt van de bestuurder. Hierdoor hoeft de operator geen rekening te houden met wat de voor- en achterkant van de drone is. Dit vergemakkelijkt het vliegen met deze drone.