Sky Viper S1750 Stunt quadcopter 35,5 x 30,5 cm zwart/groen

79,99 69,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Groen Zwart, groen

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Sky Viper S1750 Stunt quadcopter 35,5 x 30,5 cm zwart/groen

Een drone voor binnen en buiten die geschikt is voor elke piloot. Door de zeer goede stabiliteit krijg je een geweldige vliegervaring en haal je tot wel 32km/uur. De drone heeft 3 verschillende snelheden en kan automatisch opstijgen, zweven en landen. Bereik: 50 meter / 4x AAA batterij niet inbegrepen.

Speelgoedomschrijving
Sky Viper heeft stunt en race drones ontwikkeld die extra sterk zijn. De behuizing van de Sky Viper Drones zijn zo gemaakt, dat ze tegen een muur aan kunnen vliegen en daar niet door breken. Zo hoef je niet heel voorzichtig te vliegen maar kun je goed genieten van je vlucht.

Daarnaast hebben de drones verschillende snelheden en automatische functies voor opstijgen, zweven en landen, zodat zelfs de meest onervaren bestuurder er mee om kan gaan. En voor de streaming drones maak je met deze functies de mooiste stabiele beelden!

Daarnaast heeft Sky Viper Virtual Reality spellen ontwikkeld van Jurassic World en Batman! Met deze sets waan je je in een andere wereld en ga jij de gevechten aan met schurken en dinosauriërs.

Vergelijkbaar speelgoed
Goliath heeft nog meer vergelijkbaar speelgoed als Sky Viper, zoals I-Top en Feisty Pets! Bekijk deze ook in de webshop!

Waarschuwing/Advies
Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: