Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition - Drone - Blauw

264,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition - Drone - Blauw

De ultieme wifi-gecontroleerde quadcopter
Met de 'Power Edition' kunnen fans van de AR. Drone 2.0 voordeel halen uit de nieuwe hoog geconcentreerde lithiumpolymeerbatterij die het vermogen van de batterij optrekt van 12 tot 18 minuten! De Power Edition omvat 2 HD-batterijen voor 36 minuten vliegplezier.

Naast de standaard zwarte propellers heeft de 'Power Edition' 3 extra propellersets. Rood, oranje of blauw elke piloot kan zijn AR.Drone 2.0 personaliseren om er een nog exclusiever luchtvaartuig van te maken...

De binnen- en buitenrompen zijn opnieuw designed om de AR.Drone 2.0 Power Edition een nog mysterieuzer voorkomen te geven. Laat al het potentieel van je Parrot AR. Drone 2.0 Power Edition, met 36 minuten totale vluchttijd, los en word heer en meester van het luchtruim!

Opnemen en delen in HD-kwaliteit
De HD-video wordt opgenomen en naar je mobiele apparaat gestuurd terwijl je vliegt. Via de gebruikersvriendelijke interface kun je met één klik naadloos je video uploaden naar Youtube of je foto's delen op Picasa. Met de nieuwe besturingstoepassing krijg je alles eenvoudig en in een handomdraai draadloos voor elkaar. Voor piloten die graag langere video's willen opnemen is er een USB-plug-in toegevoegd voor een grotere opnamecapaciteit.

Doe mee met andere piloten
Volg je vluchtgegevens, locatie, foto's en video's en deel ze met andere piloten van over de hele wereld via de AR.Drone Academy. Kijk wie er in je omgeving vliegt of bekijk video's van piloten aan de andere kant van de wereld!

Intuitief
Download de gratis besturingstoepassing AR.FreeFlight 2.0 via de App Store of de Google Play en je kunt gelijk gaan vliegen! Je stuurt de AR.Drone 2.0 Power Edition door je mobiele toestel te kantelen. Wanneer je het toestel loslaat, stabiliseert de AR.Drone 2.0 Power Edition onmiddellijk.

Ontdek meer
Met de nieuwe, door de AR.Drone 2.0 Power Edition gegenereerde Wi-Fi N-verbinding kun je tot 50 meter ver vliegen. De druksensoren aan boord verlenen de AR.Drone 2.0 een ongekende stabiliteit die automatisch wordt gecorrigeerd. De quadcopter blijft op elke hoogte stil in de lucht hangen, bij windsnelheden tot 15 m/h.

Vlieg als een professional
Dankzij de autopilot-functie van de AR.Drone 2.0 Power Edition kan iedereen een toppiloot zijn, omdat de sensors het opstijgen en landen vergemakkelijken. De nieuwe AR.Drone 2.0 Power Edition is uitgerust met de exclusieve en gepatenteerde besturingsmodus voor beginners, Absolute Control. Deze modus kan worden aangepast naarmate je meer vaardigheid ontwikkelt.

Flip
Alleen de AR.Drone 2.0 kan deze rolvlucht uitvoeren! Word een gedurfd piloot en voer met een simpele druk op de knop kurkentrekkers uit.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: