Parrot MiniDrones Jumping Sumo - Drone - Zwart

119,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Parrot MiniDrones Jumping Sumo - Drone - Zwart

Parrot's Jumping Sumo is een compleet nieuwe mobiele ervaring, die je in staat stelt om jouw eigen robot drone te configureren. Deze robot is een uniek apparaat en wijkt af van de andere drones die Parrot beschikbaar heeft. Je bestuurt hem gemakkelijk via de FreeFlight app op zowel Android als iOs.

De Jumping Sumo heeft twee grote wielen, waarmee hij met hoge snelheden over de grond kan rijden. Wanneer je het hoger op wil zoeken, kun je met een druk op de knop de Sumo tot wel 85 centimeter de lucht in laten springen, waarna hij door kan rijden over het volgende oppervlak. Ook kun je hem tot tachtig centimeter vooruit laten springen, zodat hij ieder obstakel kan omzeilen.

De Jumping Sumo is niet alleen goed in springen, hij kan ook nog eens razendsnel draaien en bochten maken. Dankzij de centrale navigatie kan hij gemakkelijk draaien maken van 90 of 180 graden, zodat je direct doorkunt met rijden. De Jumping Sumo heeft twee verschillende manieren om de wielen in te zetten. Je kunt ze inschuiven en kiezen voor een betere wendbaarheid, of je kunt ze juist uitschuiven en ervoor zorgen dat hij een betere wegligging heeft bij hogere snelheden.

Er zijn ook drie verschillende opties in de manier waarop je de drone bestuurt. Met de Jumper-functie maak je de hoogste sprongen, de Kicker-functie laat je ieder obstakel vermorzelen en de Auto-Balance-functie geeft je de ultieme stabiliteit.

Dankzij de ingebouwde camera kun je live meekijken terwijl jouw Jumping Sumo de omgeving verkent en het is ook mogelijk om foto's te maken van de omgeving, of een video te nemen via een apart geleverde usb-stick. De LED-lampjes lichten op bij gebeurtenissen en via de speakers krijg je door configureerbare geluiden te horen hoe het de robot vergaat. Dompel je onder in deze compleet nieuwe ervaring met de Parrot Jumping Sumo!

Specificaties:

  • Maakt hoge en verre sprongen.
  • Is zeer wendbaar en haalt hoge snelheden.
  • Volg via een camera iedere beweging van de Jumping Sumo.
  • Makkelijk te besturen op zowel iOs als Android.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: