Polar Pro PolarPro DJI Spark Cinema series Vivid Filters 3-Pack

73,67
6 Prijzen, De beste prijs bij Drone-expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goudkleurig Goud

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 28 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, UPS en DPD

Over Polar Pro PolarPro DJI Spark Cinema series Vivid Filters 3-Pack

PolarPro DJI Spark Cinema series Vivid Filters
De PolarPro DJI Spark Vivid filterset is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie. Deze praktische set bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters die speciaal zijn ontworpen voor de camera van de DJI Spark. In de kit vind je drie neutral density grijsfilters die tegelijkertijd werken als polarisatiefilters. Je gebruikt ze om een te grote hoeveelheid licht weg te nemen en tegelijkertijd schittering te voorkomen en je kleuren te verlevendigen.

Combinatie van ND- en polarisatiefilter
De unieke Polar Pro Vivid filters zijn grijsfilters die tegelijkertijd werken als polarisatiefilters. De kit is samengesteld uit een ND4/PL-filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL-filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL-filter dat 4 stops corrigeert. Je kunt ze inzetten als er teveel (fel) licht is waardoor je belichting uitbijt. De sluitertijd van de camera wordt met de diverse filters aangepast naar 1/120 sec. bij HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30. Door aan de filters te draaien gaat bovendien het polarisatie-effect werken waardoor je beelden meer verzadigde, levendige kleuren krijgen. Vroeger waren hier twee aparte filters voor nodig. De Polar Pro Vivid filters voor de DJI Spark zijn gemaakt van optisch glas, hebben meerdere lagen AR coating en zijn licht van gewicht door de toepassing van luchtvaartaluminium.

Filters zijn handige accessoires
Grijsfilters en polarisatiefilters zijn perfecte accessoires voor de DJI Spark omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij opnamen aan het water of in de sneeuw zeer belangrijk. Grijsfilters reduceren de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Maar een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

Specificaties

Algemeen
Filterdiameter : 25 mm

Productinformatie
Verpakkingsinhoud : ND4/PL filter, ND8/PL filter, ND16/PL filter
Artikelnummer : PP-SPARK-CS-VIVID
Gewicht : 148 gram
EAN : 0817465020890