Blauwe Spectron Gear2Play Condor - Drone

95,50
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart Zwart / blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Spectron Gear2Play Condor - Drone

De Condor drone, de grootste drone uit het assortiment van Gear2Play, heeft afmetingen van 53 bij 53 cm en is dan ook uitstek geschikt voor gebruik buitenshuis.

De ingebouwde gyrotor oftewel stabilisator, zorgt voor extra controle en balans tijdens het vliegen waardoor leuke foto's (0.3 Megapixel) en video's gemaakt kunnen worden. De gemaakte foto’s en video’s worden opgeslagen op de meegeleverde 2GB SD kaart. U kunt de SD kaart na het vliegen inpluggen in de USB kaartlezer waarna u deze inplugt op u PC of laptop. U kunt nu direct de gemaakte foto’s en video’s terugzien.

De Condor drone heeft een aantal ingebouwde features, zoals het maken van loopings, een 'auto return' knop, waarmee je de drone met 1 druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren en een 'headless' functie. Deze speciale features verhogen de gebruiksvriendelijkheid van de drone en zorgen voor maximaal speelplezier!

De drone heeft 6 ingebouwde motoren voor het vliegen in alle richtingen en drie verschillende “speed-levels” waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers. Dankzij de 2.4 Ghz techniek is de verbinding tussen afstandsbediening en drone extra sterk en kunnen er meerdere drones tegelijkertijd vliegen zonder dat er storingen ontstaan.

De Li Poly accu in drone is gemakkelijk oplaadbaar door middel van de meegeleverde adaptor (oplaadtijd: ca. 150 min, speeltijd: ca. 8 min). Het bereik van de drone is maximaal 30 meter.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: