DJI Mavic Air Fly More Combo, Arctic White Drone (quadrocopter) RTF Luchtfotografie

949,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
DJI DJI afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over DJI Mavic Air Fly More Combo, Arctic White Drone (quadrocopter) RTF Luchtfotografie

Ontvouw het avontuur met de DJI Mavic Air! De DJI Mavic Air Fly More Combo bevat een uitgebreide set en biedt onder andere extra accu's, propellers en een reistas. Je bent hierdoor veel voordeliger uit. Deze quadcopter met 3-assige gimbal en 4K Ultra HD camera is ideaal om mee te nemen op vakantie. Doordat de armen van deze drone volledig in te klappen zijn is de Mavic Air nog kleiner dan de DJI Spark. Eenmaal uitgeklapt is de Mavic Air strak en aerodynamisch vormgegeven. Deze drone kan op een volledig opgeladen accu een vlucht aan van 21 minuten en hierbij uiteindelijk een snelheid halen van liefst 68 kilometer per uur.

Kenmerken van de DJI Mavic Air
De drone is opvouwbaar en daardoor zeer compact
Maximaal 21 min. vliegtijd op een accu, maximum snelheid van 68 km/h
Uitgerust met een 4K Ultra HD camera die 30 frames per seconde opneemt
De drone beschikt over een gimbal met 3 assen, schokken en trillingen worden hierdoor beperkt

Let op het volgende
Het bereik van de drone is minder in gebied met veel interferentie

Filmen in 4K met 30 frames per seconde
Met de 4K en 30 frames per seconde camera neem je levensechte beelden op. Ook is het mogelijk om op 1080p en 120 fps slow-motion te filmen. Maak een Rocket, Droenie, Circle, Helix, Astroid of Boomerang opname met de QuickShots optie. De Mavic Air heeft een ingebouwd geheugen van 8 GB, maar is wel uit te breiden met een micro sd-kaart. De drone beschikt over een gimbal met 3 assen. Hierdoor worden schokken en trillingen beperkt. De Mavic Air heeft een krachtige camerasensor met HDR mogelijkheden. Hierdoor heb je meer controle over de juiste lichtinstellingen en kun je zelfs de kleinste details zien in donkere delen. Je kunt de drone eenvoudig met handgebaren besturen middels SmartCapture. Voor andere bediening gebruik je de afstandsbediening of de app.Obstakels ontwijken
Dé onderscheidende eigenschap van de DJI Mavic Air is de geavanceerde manier waarop hij obstakels detecteert. Hij heeft sensoren aan de voorkant, onderkant én achterkant. Uniek hierbij is dat de drone niet alleen snapt dat hij moet stoppen, maar ook 'begrijpt' dat hij om het obstakel heen kan vliegen. Met name dat laatste is erg handig wanneer je met de Mavic Air bijvoorbeeld foto's en video's gaat maken in een beboste omgeving. De sensoren verzekeren dan dat je na afloop geen boomschors op je propellers vindt.

Asteroid Quickshot-functie
De DJI Mavic Air is uitgerust met de Asteroid Quickshot-functie. Hierbij vliegt de Mavic Air de hoog lucht in en eenmaal ver genoeg van de piloot verwijderd gaat de camera aan de slag. Het resultaat is een spectaculaire panoramafoto én video in 360 graden. Dit maakt als het ware een wereldbol van de plek waar je staat, gaaf!In de doos:
- DJI Mavic Air drone
- Afstandsbediening
- 3 Intelligent Flight Batteries
- Acculader
- 6x propellers sets
- 4x propeller guards
- Drie RC kabels (lightning, micro USB en USB-C)
- Gimbal beschermer
- USB-C kabel
- 3 RC kabel sliders (1 grote en 2 kleine)
- Reserve Controle Sticks
- Opbergetui
- Battery Charging Hub
- Battery naar powerbank adapter
- Reistas
- Handleiding