Witte Ryze Technology Ryze Tello drone Boost Combo - powered by DJI

143,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Zwart Zwart-Wit

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Witte Ryze Technology Ryze Tello drone Boost Combo - powered by DJI

De Ryze Tello Drone powered by DJI is het perfect instapmodel als je nieuw bent in de wereld van drones. Hij is klein, compact en licht maar toch voorzien van zoveel technologie en mogelijkheden. Neem foto’s met 5 megapixels en neem video’s op in 720 pixels. Met de beschermende functies aan boord is de Tello drone ook nog eens veilig om mee te vliegen!

Kenmerken van de Ryze Tello drone
Compacte drone
Programmeerbaar met Scratch, Python en Swift
720 pixel videokwaliteit en 5 megapixel foto's
13 min.vliegtijd op een accu
100 meter bereik
Auto take-off / Auto landing
Bediening met bluetooth gamepads of de Tell App

Let op het volgende
De drone bevat geen slot voor een micro SD-kaartProgrammeer je Tello met Scratch
Je leert met deze drone gemakkelijk hoe je hem bestuurt en coördineert. Wanneer je de drone in de lucht gooit, start hij automatisch met vliegen. Via je smartphone of tablet bestuur je de drone. Je tikt op het scherm en laat de drone stunts uitvoeren, zoals een salto. Met het programma Scratch stel je van tevoren bewegingen in die de drone uitvoert. Ideaal voor kinderen om op een laagdrempelige manier te leren programmeren.
Als je de Tello met een VR bril verbindt, lijkt het alsof je meevliegt. Door de sensoren en beschermende onderdelen is de drone bestand tegen vallen en stoten. Hij gebruikt de sensoren om veilig te landen wanneer de accu leeg raakt.

Bediening van de Ryze Tello
De Tello drone een erg makkelijke bediening. Je doet dit met een bluetooth gamepad of via de gratis Tello App. Voor een nog intensere ervaring vlieg je met een apart verkrijgbare VR headset met je drone mee. Opstijgen en landen doet deze quadcopter gewoon vanaf je hand.

Veiligheid
De Ryze Tello heeft verschillende sensoren aan boord om te weten waar hij is. Hierdoor botst hij niet overal tegenaan. Een seintje dat de batterij bijna leeg is, laat de drone terugkeren naar een veilige landingsplaats. Landen doet de Tello altijd veilig, ook als de verbinding weg is.

Ryze
De DJI Tello is de allerkleinste drone ooit uit de collectie van DJI. De Tello is samen met het bedrijf Ryze ontwikkeld als de slimste en meest stabiele kleine drone ooit. Door de indrukwekkende hardware van Ryze en de super geavanceerde flight controllers van DJI kan iedereen de Tello bedienen.

In de doos:
- Tello drone, inclusief 1 accu
- 2 extra accu's
- Batterij oplaadstation
- MicroUSB - USB Kabel
- Propellers, 4 paar
- Propeller beschermers, 4 stuks
- Propeller verwijder tool

Opladen
Om de Flight Battery op te laden, sluit je de Micro-USBpoort van de drone met behulp van een standaard MicroUSB-adapter aan op een USB-adapter. Oplaadtijd: Ca. 1 uur en 30 minuten. Gebruik altijd een FCC/CE-gecertificeerde (afhankelijk van locatie) USB-adapter met een vermogen van 5 V en 1,5 A of hoger. Zorg dat de drone vóór het laden wordt uitgeschakeld. De drone kan niet worden opgeladen als deze is ingeschakeld.

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571