Parrot Mambo Mission Drone (quadrocopter) RTF Foto / video, Beginner

129,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Parrot Mambo Mission Drone (quadrocopter) RTF Foto / video, Beginner

De Parrot Mambo Mission is een mini drone met een aantal verrasende functies. Deze drone van Parrot is klein maar stevig en geschikt voor beginnende bestuurders. De drone is geschikt voor zowel binnen als buiten-gebruik (let binnen wel goed op waar de rotorbladen tegenaan kunnen komen) en heeft een bereik tot 100 meter, wat voor een drone in deze prijsklasse best uitzonderlijk is. De parrot Mambo Mission beschikt over stabilisatietechnieken waardoor hij op zijn plek blijft als je hem niet bestuurd en waarmee landen en opstijgen wat gemakkelijker worden. Ook kan de drone om zijn eigen as draaien.

Kenmerken van de Parrot Mambo Mission drone:
Standaard geleverd met het kanon en de 'grabber'(grijper)
Degelijke drone die tegen een stootje kan
Stabilisatietechniek
met landings en-opstijgondersteuning
Geen 'return to home' functie
Relatief korte gebruiksduur, 8 minuten
Heeft geen camera

Let wel op dat deze drone niet automatisch terugkeert naar het zendgebied als het signaal verloren wordt. De gebruiksduur bedraagt 8 minuten. Je kan deze drone besturen met behulp van de app of met de bijgeleverde controller. De drone heeft geen camera.

Naast deze eigenschappen wordt de parrot Mambo Mission geleverd met twee leuke extra's namelijk de grabber (grijparn) en het kanon. Met de grabber kan je lichte voorwerpen oppakken, verplaatsen en weer loslaten. Met het kanon schiet je kleine balletjes op een doel af via de loop en het magazijn die je bovenop de drone monteert. Zo kan je zelf eindeloos vermaken en je behendigheid in het vliegen trainen.

Wat zit er in de Doos?
- Parrot Mambo Drone
- Controller
- Grijparm
- Accu
- Kanon+ balletjes

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: