PGYTECH UV-filter MRC ADVANCED voor DJI Mavic 2 Pro drone

16,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over PGYTECH UV-filter MRC ADVANCED voor DJI Mavic 2 Pro drone

PGYTECH UV-filter MRC ADVANCED voor DJI Mavic 2 Pro drone
Het MRC UV-filter voor de DJI Mavic 2 Pro drone heeft een dubbele functie. Met dit multicoated filter voorkom je een blauwe of paarse waas die bij zonnige omstandigheden kan ontstaan door een teveel aan ultraviolet (UV) licht. Omdat het UV-filter neutraal van tint is, functioneert het echter ook perfect als bescherming van de cameralens van je DJI Mavic 2 Pro drone. Je kunt het filter dus altijd op de camera laten zitten. Dankzij de MRC-coating is het filter krasvast en olie-, water- en vuilbestendig.

Hoogwaardig UV-filter voor DJI Mavic 2 Pro
Het hoogwaardige PGYTECH UV-filter voor de DJI Mavic 2 Pro drone gaat UV-straling tegen en dient als bescherming van de lens van je drone-camera. Door de speciale coating voorkomt een UV-filter een blauwe of paarse waas over je opnamen, veroorzaakt door een teveel aan UV-straling in de lucht. Met name tijdens wintersport en aan zee kan dit probleem optreden. Moderne digitale camera's hebben een ingebouwd UV-filter voor de beeldsensor, maar onder extreme omstandigheden is een extra filter geen overbodige luxe. Een UV filter heeft door zijn neutrale karakter bovendien alle voordelen van een beschermfilter zonder dat de beeldkwaliteit er onder lijdt.

Lichtgewicht UV-filter voor DJI Mavic 2 Pro
Alle PGY-TECH filters zijn ontworpen om briljante en scherpe beelden te geven onder zowel felle daglichtomstandigheden als bij donker en bewolkt weer. Het MRC UV-filter vormt daarop geen uitzondering. Het filter is gemaakt van hoogwaardig optisch glas en dankzij de toepassing van CNC luchtvaartaluminium voor de filtervatting is het gewicht slechts 1 gram. Daardoor weegt het filter vrijwel niets en is de belasting van je drone minimaal. Je klikt het filter heel eenvoudig voor de lens van je DJI Mavic 2 Pro-camera dankzij het handige snap-on filterframe. De krasvaste, water- en oliebestendige MRC-multicoating van het UV-filter beschermt tegen vuil en vocht, want dat veeg je heel gemakkelijk van het filter af.

PGYTECH: Alles voor je drone!
Het Chinese PGYTECH is gevestigd in Kunshan, bij Shanghai en is gespecialiseerd in drone-accessoires. Het team van engineers en designers is sinds 2010 bezig met het ontwikkelen van een van de meest complete platforms voor luchtfotografie met drones. De laatste jaren focust PGYTECH op het produceren van hoogwaardige en innovatieve accessoires die professionals en hobbyisten in staat stellen het beste uit hun DJI drones en GoPro action cams te halen. PGYTECH ontwerpt, produceert en test de producten in haar eigen fabrieken om de beste kwaliteit en de hoogste gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen.