Bruine Syma X8HC met 720p HD camera + barometer altitude mode

93,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Syma X8HC met 720p HD camera + barometer altitude mode

Het nieuwste Syma 2016 model
Dit is een upgrade van de ontzettend veel verkochte Syma X8C. Dit model is voorzien van een barometer waardoor je beschikt over "Altitude mode"

Altitude mode
Met altitude mode houdt je drone continue zijn hoogte vast. Zo kan je je volledig concentreren op het schieten van foto's en video's en hoef je niet steeds de hoogte te corrigeren.

Inclusief camera
Dit model wordt geleverd met een 720p HD camera. Foto's en video's kunnen geschoten worden met knopjes op de controller.
Resolutie foto's: 2560 x 1440
Resolutie video: 1280 x 720
De beelden worden opgeslagen op een SD kaart die je kan uitlezen met een gratis meegeleverde SD reader.

Flink bereik
Het bereik van dit model is 100 meter. Heb je even geen controle meer over je model door de afstand die je vliegt, dan kan je "headless mode" inschakelen. Deze manier van vliegen maakt het heel makkelijk om je drone terug te halen naar het startpunt omdat je stuurknuppels altijd zullen doen wat je verwacht dat ze doen.

Geschikt voor wie en waar?
Dit model is eigenlijk alleen geschikt voor buitenshuis gebruik. Of een grote hal waar de ruimte het vliegen toelaat. De afmetingen zijn 50 x 50 cm wanneer de blade protectors geïnstalleerd zijn. Zowel beginners als gevorderden kunnen uit de voeten met dit model. Voor de gevorderden heeft dit model een highspeed optie waarmee je de felheid wat kan opvoeren. Nieuw in de wereld van de drones? Zoek dan bij je eerste vlucht een veldje op waar je de ruimte hebt om de knoppen te leren kennen!

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: