Zwarte Visuo XS812 5G GPS Drone - met 5MP camera en extra accu!

90,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Visuo XS812 5G GPS Drone - met 5MP camera en extra accu!

Het nieuwste model van Visuo, de Visuo XS812, heeft de allerbeste high-tech functionaliteiten in zijn prijsklasse. Waan je als een vogel met FPV (first-person-view) live view direct op je telefoon of pad (iOS en Android worden allebei ondersteund). Met de 1080p HD camera maak je de mooiste hoge kwaliteit foto’s en video’s. De drone is uitgerust met GPS waardoor functies als Follow me, terug keren naar Home point en om een betaald punt cirkelen mogelijk worden. De vlieg functionaliteit van deze quadcopter is ongeëvenaard: snel opstijgen, gecontroleerde snelheid en hoogte. De drone kan zelfs op 3D VR headset worden aangesloten voor een levensechte vlieg ervaring.
De drone heeft een vliegduur van circa 15 minuten op een opgeladen batterij. De gebruiksaanwijzing die momenteel wordt meegeleverd is in het Engels.
Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!
Het pakket bevat: -1 x Quadcopter -1 x Remote Controller -1 x Oplaad kabel -4 x Reserve propellers -4 x Propeller guards (bescherming) -1 x User manual (in het Engels) -1 x schroeven draaier -1 x batterijen (3.8V 1800 mAh)