PGYTECH Filterset Gradient ND8-GR, ND16-4, ND32-8 voor DJI Osmo Pocket

54,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over PGYTECH Filterset Gradient ND8-GR, ND16-4, ND32-8 voor DJI Osmo Pocket

PGYTECH Filterset ND8, ND16, ND32 voor DJI Osmo Pocket
De complete PGYTECH ND-filterset voor de DJI Osmo Pocket is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden het beste uit je DJI Osmo Pocket camera te halen. PGYTECH heeft in deze set drie belangrijke neutral density filters samengevoegd: van ND8 tot en met ND32. De set is namelijk bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je camera, maar ook ter voorkoming van reflecties.. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om je camera niet te zwaar te belasten.

Hoogwaardige ND filters voor Osmo Pocket
De PGYTECH PRO filters zijn gemaakt van het hoogwaardige Schott glas. Dit glas heeft een zeer hoge lichttransmissie en het is voorzien een van olie- en waterafstotende en anti reflecterende multicoating. Ze wegen slechts 1 gram per stuk door de toepassing van CNC luchtvaartaluminium voor het frame. Dankzij dat handige opsteekframe klik je ze heel simpel voor de lens van je DJI Osmo Pocket. Met behulp van een ND-filter, ook wel grijsfilter genaamd, corrigeer je de sluitertijd van de camera als er teveel licht is, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt. Een noodzakelijk accessoire bij zonnige weersomstandigheden, maar tegelijkertijd ook een uitstekende bescherming van de lens van je kostbare camera.

Correctiefilters voor DJI Osmo Pocket camera
De PGYTECH grijsfilterset voor de DJI Osmo Pocket camera bestaat uit correctiefilters die variëren in sterkte van een lichte tot een gemiddeld hoge correctiefactor. Het ND8 filter corrigeert 3 stops, het ND16-filter neemt 4 f/stops licht weg en het ND32-filter corrigeert 5 f/stops. Je gebruikt deze lichtstoppers bij felle lichtomstandigheden warbij de sluitertijd te hoog dreigt te worden. Bijvoorbeeld tijdens een stralende zomerdag, tijdens wintersport of aan zee.

ND-filters zijn noodzakelijke accessoires
De PGYTECH ND filters zijn noodzakelijke accessoires voor de DJI Osmo Pocket omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor reduceren en daardoor overbelichte delen in je opnamen voorkomen. Bij filmen met je camera zorgt een grijsfilter er voor dat je ook langere sluitertijden kunt gebruiken bij fel licht, wat van belang is bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn namelijk anders dan bij een fotocamera. Om de beste filmkwaliteit te verkrijgen moet je dus de hoeveelheid binnenkomend licht aanpassen om een te snelle sluitertijd te voorkomen. Door de verschillende PGYTECH ND-filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd naar 1/120 sec. voor HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30.