Gouden Polar Pro PolarPro Filters Cinema Series 6-Pack voor DJI Phantom 4 Pro

177,56
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Goudkleurig Goud

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gouden Polar Pro PolarPro Filters Cinema Series 6-Pack voor DJI Phantom 4 Pro

Polar Pro DJI Phantom 4 Pro Cinema 6-pack Filters
Het uitgebreide PolarPro DJI Phantom 4 Pro Cinema 6-pack is een combinatiekit met polarisatie- en ND-filters. De kit is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie voor de DJI Phantom 4 Pro drone en bestaat uit drie gecombineerde Vivid ND/PL-filters en drie zware neutral density Shutter grijsfilters. Je gebruikt ze om schittering te voorkomen en kleuren te verzadigen bij zonnig weer terwijl tegelijkertijd de sluitertijd van je camera gecorrigeerd wordt. Deze PolarPro filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de DJI Phantom 4 Pro drone.

Filters van optisch glas en luchtvaartaluminium
De Polar Pro Cinema Vivid filters zijn gemaakt van optisch glas, hebben multicoating en wegen per stuk slechts 5,6 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. De Polar Pro Cinema Shutter filters zijn eveneens gemaakt van optisch glas met multicoating en wegen nog minder, 4,24 gram per stuk. Door dit zeer lage gewicht is de werking van het balhoofd op de drone optimaal omdat er nauwelijks frictie optreedt door een te zware camera.

ND- en polarisatiefilter gecombineerd
De PolarPro Vivid filters zijn gecombineerde grijsfilters en polarisatiefilters. De Vivid serie bestaan uit een ND4/PL-filter dat 2 f/stops licht vermindert, een ND8/PL-filter dat 3 stops corrigeert en een ND16/PL-filter dat 4 stops corrigeert. De PolarPro Shutter filters zijn grijsfilters met een zeer hoge correctiefactor maar zonder polarisatie-effect. Het ND8-filter corrigeert 3 f/stops licht, het ND16-filter neemt 4 stops licht weg en het ND32-filter corrigeert maar liefst 5 stops licht. Je kunt ze inzetten als er teveel licht is waardoor de sluitertijd te hoog wordt of de belichting uitbijt, bijvoorbeeld op een zonnige dag aan zee, tijdens de wintersport of in een woestijn. Door de verschillende filters in te zetten verlaag je de sluitertijd naar 1/120 sec. bij HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30. Door te draaien aan de Vivid filters gaat bovendien het polarisatie-effect werken waardoor je beelden levendige en meer verzadigde kleuren krijgen.

Filters zijn handige accessoires
Grijsfilters en polarisatiefilters zijn perfecte accessoires voor de DJI Phantom 4 Pro omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij opnamen aan het water of in de sneeuw zeer belangrijk. Grijsfilters reduceren de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Maar een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: