Cheerson CX-10 RC mini drone quadcopter - kleur: oranje

32,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Cheerson CX-10 RC mini drone quadcopter - kleur: oranje

De inmiddels wereldberoemde Cheerson CX-10 is 's werelds voormalig kleinste 4 kanaals RC mini drone quadcopter! Dit kwalitatief hoogwaardige product is een echte aanrader!

Vlieg, samen met uw vrienden en familie, door de kamer heen of maak het spannend door parcours in recordtijd af te vliegen!

De CX-10 heeft een lengte en breedte van 4cm en is slechts 2,2cm hoog! Met een volle accu heeft de CX-10 een vliegtijd van ongeveer 4 minuten. Wanneer de accu leeg is, kunt u de accu eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB kabel. U koppelt eenvoudig eerst de USB kabel aan de CX-10 en vervolgens koppelt u de USB kabel aan een beschikbare USB poort van uw computer of een ander geschikte USB uitgang bijvoorbeeld van een mobiele telefoon oplader. Wanneer de accu van de CX-10 aan het laden is, brandt het lampje van de USB oplader. Zodra de accu 100% vol geladen is, gaat het lampje van de USB oplader uit. Het duurt ongeveer 15 - 30 minuten om de accu volledig op te laden.

Met de CX-10 kunt u zeer eenvoudig binnen vliegen. Het is wel mogelijk om buiten te vliegen mits er geen wind is. De afstandsbediening heeft een bereik van ongeveer 30m, indien u verder dan dat vliegt, dan kan de verbinding tussen de afstandsbediening en de CX-10 verbreken en dan valt de CX-10 naar beneden. De afstandsbediening functioneert op een standaard frequentie van 2.4 Ghz.

De CX-10 heeft drie verschillende vliegmodi. De "Junior" modus is voor beginners en daarom reageren de knuppels het minste sensitief. Hiermee kunt u makkelijker leren om de CX-10 te beheren. Bij de volgende modus "Medior", zijn de knuppels gevoeliger en is bedoeld voor wanneer u de CX-10 al goed kunt beheren in de "Junior" modus. De derde modus is "Senior". De sensitiviteit van de knuppels zijn dan op zijn hoogst.

De CX-10 heeft een interne gyroscoop die zorgt voor zeer goede stabilisatie van de CX-10 tijdens het vliegen. Met de CX-10 kunt u leuke 3D salto's maken door op de knuppel te drukken en vervolgens de knuppel in een bepaalde richting te duwen. De CX-10 maakt geheel automatisch een salto naar links, rechts, naar voren en zelfs naar achter!

Specificaties

Producteigenschappen
Afmetingen product : 45 x 45 x 22 mm (lxbxh)
Gewicht : 0,129 kg
Kleur : Oranje
Materiaal : Kunststof

Gebruiksinformatie
Aanbevolen leeftijd : 14 - 99 jaar
Expertniveau : Beginner
Voor binnen of buiten : Voor binnen & buiten

Camera
Inclusief camera : Nee
Met live-view : Nee

Technische specificaties
Type drone : Quadcopter
Met terugkeerfunctie : Nee
Maximale snelheid : 10 km/h
Maximale bedieningsafstand : 25 meter
Frequentie : 2.4 GHz

Batterij
Batterijen nodig : Ja
Type batterij : AAA
Benodigd aantal batterijen : 2
Inclusief batterijen : Nee

Productinformatie
Artikelnummer : CX-10
EAN : 7508108727285

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: