Zwarte MJX bugs 5W brushless GPS drone FPV live HD draaibaar camera 1080P HD - Quadcopter

224,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
MJX
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte MJX bugs 5W brushless GPS drone FPV live HD draaibaar camera 1080P HD - Quadcopter

Bugs 5W is geweldig voor ervaren piloten met zijn geavanceerde borstelloze motoren. Ingebouwde 1080P WiFi-camera en 2,4-GHz met twee richting communicatietechnologie, dit betekent dat de vlucht krachtiger en betrouwbaarder zal zijn. Ook is de beeldkwaliteit uitstekend en het bereik is 300-500 m afstand.

Global Positioning System
Ultramodern GPS-systeem maakt de Bugs 5W volledig bewust van zijn locatie en relatie tot u. 3 soorten Return-to-Home (RTH) zijn ontworpen om uw Bugs 5W te beschermen.

1080P 5G wifi-camera
Met de ingebouwde 1080P 5G Wifi-camera kun je live mee kijken van uit de lucht en ook is de camera 90 graden draaibaar via de zender!

MJX motor remsysteem
Elke motor wordt individueel beheerd door de elektronische snelheidsregelaars. En het innovatieve automatische remsysteem is gemonteerd op de ESCs.Can beschermt de motoren en de veiligheid van de vlucht.

Smart Alarm-functie
Zodra de drone op laagspanning staat of het signaal van de afstandsbediening zwak is of interfereert, stuurt de drone een pieptoon. Je vlucht is hierdoor altijd veilig.

4 Glorieuze LED-lampjes
De heldere LED-verlichting maakte nachtvliegen net zo eenvoudig als vliegen overdag. Hierdoor ziet jouw Bugs 5W ziet er cool en aantrekkelijk uit.