Blauwe Rayline R805B RC Quadcopter Camera Ready

54,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart zwart/blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Rayline R805B RC Quadcopter Camera Ready

Rayline R805B RC Quadcopter Camera Ready!

Dit is de nieuwste drone van Rayline en heeft de nieuwste specificaties!
Deze drone heeft een nieuw design in een zwart/blauwe kleur. Door het frame, is de drone crashbestendig! Het materiaal van de drone is daarnaast extra stabiel.
Het kapje van de drone is extra hoog, zodat de propellers niet het plafond raken, wanneer de drone zelf het plafond werkt. De propellers zijn driedelig.
De remote control heeft daarnaast een nieuw design en is 2.4 GHz, waardoor u een bereik heeft tussen de 80-100 meter. Door de led-lampjes kunt u ook in de avond genieten van deze drone. De kleur van de lichtjes van de drone zijn verschillend voor de voor- en achterkant. Hierdoor weet u gemakkelijk wat de voor- en achterkant is.
Deze drone heeft daarnaast ook een barometer. Hierdoor kan de drone op dezelfde hoogte blijven vliegen. Deze barometer werkt op basis van luchtdruk.
Deze drone heeft een accu van maar liefst 750 mAh, waardoor u tot wel 8 minuten kunt vliegen. De accu is makkelijk te verwisselen, dus als u een extra accu aanschaft, kunt u veel langer achter elkaar vliegen. Ideaal dus!
Met deze drone kunt u op 2 snelheden vliegen, op een normale/rustige snelheid en op een snelle snelheid. De beginner kan op de normale/rustige snelheid oefenen om daarna, wanneer die gevorderd is, op de snelle snelheid te kunnen vliegen.
Door het 6-assige systeem vliegt deze drone extra stabiel!

En natuurlijk, zoals bijna elke drone, kunt u verschillende soorten trucs doen met deze drone. Verras je vrienden en familie met deze fantastische drone!


Specificaties

Accu: 3,7 v 750 mAh
Gewicht: 120 gram
Afmeting: 35,8cm X 26,5cm X 5,5cm
Vliegtijd: +- 7minuten