Zwarte Stadlbauer Carrera RC Quadcopter CA XL - Drone

62,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Stadlbauer Carrera RC Quadcopter CA XL - Drone

Met een omvang van 35 x 33 cm en een rotorbladdiameter van 13,5 cm is deze drone indrukwekkend. Duidelijk. Met de Carrera RC Quadrocopter CA XL heb je wat groots in handen.

Dankzij het 6-assige gyro systeem is de drone zeer stabiel waarmee zelfs beginnelingen met een druk op de knop de 3 D looping salto's in alle richtingen met gemak kunnen uitvoeren. De gevorderde piloten kunnen uit de voeten met de 3D-Vliegmodus, met gegarandeerd veel actiemogelijkheden. De 2,4 GHz Techniek zorgt voor probleemloos vliegen van deze met LED lichten en afgeschermde rotorbladen uitgeruste RC quadrocopter.

Met de ingebouwde 3,7 V – 650 mAh LiPo-accu heb je een vliegtijd tot 7 minuten. Met de meegeleverde USB kabel wordt dit Carrera RC model aan de USB-poort van je pc of laptop in ca. 60 minuten compleet opgeladen. De ''Beginner-/Advanced-Modus'' maakt de drone zeer geschikt voor zowel beginnelingen als ook gevorderden.

Bij deze ready-to-fly afstandbestuurbare drone worden ook de benodigde accessoires en reserve rororbladen meegeleverd. Groot en met veel speelwaarde! Ofwel de Carrera RC Quadrocopter CA XL!

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: